Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO: Aproape 200 de pachete cu alimente vor fi distribuite persoanelor vârstnice, bolnave sau fără aparținători din Aiud

Publicat

La Aiud vor fi distribuite mai multe ajutoare destinate vârstnicilor, persoanelor bolnave și care nu au aparținători. Acțiunea a fost derulată prin intermediul Crucea Roșie Filiala Alba și Primărie.

”Cele 176 de pachete de la Crucea Roșie au sosit. Acum, persoanele care au răspuns acțiunii de voluntariat le vor distribui acelora care au cea mai mare nevoie de ele: persoanelor vârstnice, fără ajutor, bolnave și fără alte persoane apropiate care să le ajute în această perioadă dificilă. Mulțumim Crucea Roşie Română Filiala Alba pentru suport”, au anunțat reprezentanții Primăriei, pe Facebook.

Fiecare pachet conține 13,5 kilograme de alimente.

UPDATE: Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba a transmis, sâmbătă după-amiaza, că a distribuit, în colaborare cu Primăria Municipiului Aiud, 176 pachete alimentare şi igienico-sanitare persoanelor vârstnice din municipul Aiud şi localităţile aparţinătoare, ”având în vedere situaţia dificilă creată de pandemia de coronavirus în România, precum şi vulnerabilitatea ridicată a vârstnicilor în această perioadă de criză”.

Aproximativ 2 tone jumătate de alimente, precum şi o cantitate insemnată de produse igienico-sanitare au ajuns la Aiud sâmbătă, 28 martie 2020, fiind distribuite de către voluntari ai Crucii Roşii, precum şi de voluntari din comunitatea locală.

”Mulţumim companiilor Albalact, Cris-Tim şi Coca-Cola pentru donaţiile consistente de alimente, apă şi băuturi răcoritoare, companiei Atlas Express & Logistic Alba Iulia pentru sprijinul acordat în depozitarea produselor perisabile precum şi în transportarea pachetelor către municipiul Aiud, şi Primăriei municipiului Aiud pentru parteneriatul de nădejde pe care îl avem în folosul comunităţii locale.

Organizaţia noastră îşi îndreaptă în aceste zile critice atenţia către famiiile care sunt afectate indirect de virusul COVID-19, prin oferirea de pachete alimentare şi igienico-sanitare precum şi faţă de persoanele izolate la domiciliu din Judeţul Alba şi care se află în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Astfel, aceste acţiuni vor continua şi în alte comunităţi în zilele şi în săptămânile următoare”, transmit reprezentanții Crucea Roșie Alba.

sursă foto: Facebook – Primăria Aiud și Crucea Roșie Filiala Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax