Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Asfaltări de sezon la Alba Iulia. În weekend, RESTRICŢII în centrul oraşului, pentru lucrările de reparaţii la carosabil

Publicat

IMG_0769 La Alba Iulia, sunt lucrări de asfaltare pe mai multe străzi, în această perioadă. Primăria a anunţat de marţi că în perioada 13-25 iulie vor fi restricţii de circulaţie şi staţionare pentru maşini, în unele zone, pentru a permite muncitorilor să lucreze la carosabil. Miercuri, se turna asfalt pe strada Târgului. În weekend, urmează sectorul ce include strada Avram Iancu şi Piaţa Iuliu Maniu.

Vezi şi RESTRICŢII de circulaţie pe mai multe străzi din Alba Iulia. Se fac lucrări de asfaltare. Proprietarii de maşini, rugaţi să nu parcheze în zonă

„Astăzi şi mâine se intervine pe strada Târgului. Am stabilit cu constructorul şi Poliţia Locală ca vineri şi sâmbătă să lucrăm pe tronsonul Avram Iancu şi în Piaţa Iuliu Maniu. Luni sau marţi, se va asfalta în zona Frederic Mistral. Înainte de începerea lucrărilor, colegii de la Poliţia Locală vor semnaliza zona, în aşa fel încât şoferii să vadă că sunt restricţii. Încercăm să organizăm lucrările în aşa fel încât să încurce cât mai puţin posibil deplasarea în oraş”, a declarat Lucian Tanislav, inspector pentru administrarea reţelei de drumuri şi utilităţi publice din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Pe parcursul lucrărilor va fi restricţionată circulația și parcarea auto. Reprezentanţii administraţiei locale roagă posesorii de autovehicule ca, în perioada menționată pentru derularea lucrărilor, să nu parcheze pe domeniul public menţionat – partea carosabilă.

Constructorul Florea Grup SRL care va executa aceste lucrări, împreună cu Poliția Locală Alba Iulia, va asigura semnalizarea corespunzătoare și asigurarea fluenței traficului din zonă, transmite Primăria Alba Iulia.

Echipajele Poliției Locale Alba Iulia sunt abilitate a lua toate măsurile legale în vederea eliberării carosabilului de autovehiculele ce stânjenesc activitatea constructorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate