Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Au început lucrările pentru construirea unui SENS GIRATORIU în centrul comunei Ciugud. Noul sediu al primăriei, inaugurat în toamnă

Publicat

sens giratoriu, ciugud În comuna Ciugud, pe lângă lucrările la noul sediu administrativ, care trebuie finalizate în această vară, primăria a decis şi construirea unui sens giratoriu, în centrul satului.

Primarul Gheorghe Damian a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a luat această decizie pentru că în intersecţia respectivă tot timpul au fost probleme, mai ales că în zonă sunt şcoala şi biserica, iar şoferii circulă cu viteză mare.

„Tot timpul sunt probleme în intersecţia asta. Dacă noi o să mutăm şi primăria, o să fie şcoala şi biserica. Foarte mulţi vin dinspre Daia, Şeuşa, fiind şi în curbă, trebuia să facem ceva să-i determinăm să reducă viteza.

Cu ocazia asta o să-i deviem pe cei care vin de la Şeuşa să ocolească, autobuzului îi facem o intrare separată şi pentru ceilalţi o să facem o denivelare mare ca să nu poată să meargă cu mai mult de 20 de km/h”, a declarat Damian. Lucrările la sensul giratoriu sunt executate de firma Elis Pavaje.

Citeşte şi PREMIERĂ pentru o comună din România: Ciugudul s-a „dotat” cu pistă de biciclişti. Patru cămine culturale în reabilitare, iar primăria se mută în sediu nou

IMG_9376 Unul dintre cele mai mari proiecte care sunt derulate în acest moment în comuna Ciugud este construirea unui nou sediu administrativ, deoarece actualul spaţiu, insuficient, nu mai permite desfăşurarea activităţii în condiţii optime.

Noul sediu este construit locul fostului magazin din centrul satului Ciugud. Lucrările au început în luna martie a anului trecut, urmând a fi finalizate în vara acestui an. Valoarea totală a investiţiei este de 1.613.034,16 lei şi sunt finanţate prin FEADR Axa 4 Leader, plus cofinanţarea din bugetul local. Locaţia în care îşi va desfăşoara activitatea Primăria Ciugud va fi inaugurată la toamnă.

Fostul sediu al primăriei nu va fi lăsat de izbelişte, aici urmând a-şi desfăşura activitatea reprezentanţii microregiunii Ţara Secaşelor, Asociaţiei Intercomunitare de Dezvoltare Ciugud-Berghin şi ai Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax