Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Autostrada Sebeş-Turda. Ce se mai întâmplă pe loturile 1 şi 2. Lucrările ar mai putea dura cel puţin un an, între Sebeş şi Aiud

Publicat

lt22 Lucrările continuă şi pe cele mai întârziate loturi ale Autostrăzii Sebeş-Turda. Dacă între Aiud şi Turda s-ar putea circula din toamna acestui an, pentru restul de circa 40 de kilometri veştile nu sunt la fel de optimiste.

Potrivit monitorizărilor făcute de forumpeundemerg.ro, pe lotul doi, cel mai lung de pe traseul autostrăzii, între Alba Iulia şi Aiud, unde lucrează Aktor, ar fi din nou probleme cu plăţile, unii muncitori fiind în grevă.

Potrivit aceloraşi surse, pe lotul 1, a fost relocată complet conducta între Oarda şi râul Mureş şi se lucra la terasarea dealului din zonă.

Din cele mai recente date centralizate pe forum, utilizând informaţii de la CNAIR, pe lotul doi procentul de realizare a lucrărilor este de 28,68% (38%, potrivit DRDP Cluj), faţă de 27,5%, în luna iunie, iar pe lotul unu ar fi rămas la 20%, în ultimele trei luni, chiar dacă alte date ar indica stadiu de 25,3%.

Vezi şi FOTO: Autostrada Sebeş-Turda. Cât au avansat lucrările, până la mijlocul anului 2017. Situaţia pe loturi

“Loturile 3 și 4 au mari șanse, în acest moment, să fie gata anul acesta în toamnă, octombrie-noiembrie. Lotul 2 are șanse mici să fie gata în 2018, dar nu e imposibil. Mai curând în 2019. Iar lotul 1 va fi gata în 2019”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură, pe Facebook.

foto: Facebook (Asociaţia Pro Infrastructura, „ddfab” membru al forumului PeUndeMerg.ro)

Vezi și Țara lucrului prost făcut: O porțiune din Autostrada Deva – Lugoj s-a prăbușit înainte de a fi inaugurată

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax