Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Autostrada Sebeş-Turda, Lot 4. Se mai fac lucrări de amenajare taluzuri, şanţuri şi montare parapete

Publicat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat noi imagini de pe Lotul 4 al Autostrăzii Sebeş-Turda, adică segmentul de 16 kilometri dintre Decea şi Turda, cel pentru care ar urma să se facă recepţia lucrărilor, în februarie.

CNAIR a precizat, pentru Alba24, înainte de verificările din ianuarie pe lotul 3 şi detalii despre lotul 4.

„Pentru lotul 4, se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice. Traficul rutier se va putea desfăşura pe o lungime de 25,30 km, între Nodul Aiud şi Nodul Turda, imediat după recepţia lucrărilor de către Comisiile desemnate”, menţionau reprezentanţii CNAIR.

În imaginile publicate recent pe pagina de Facebook, CNAIR face referire la lucrări de amenajare taluzuri şi construire şanţuri pe marginea carosabilului, dar şi de montare parapete. Acestea s-au desfăşurat la kilometrii 54, 57, 62, 64 şi 66, pe tronsonul dintre Decea şi Turda.

Pe Lotul 4 (16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000), stadiul lucrărilor la începutul acestui an era la 94%. Pe acest tronson, constructor este PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3). Termenul actualizat de finalizare a lucrărilor este luna mai 2018.

Citeşte şi FOTO Lotul 4 al Autostrăzii Sebeș-Turda. Situația lucrărilor, la jumătatea lunii ianuarie

Reamintim că recepţia lucrărilor pe lotul 3, între Aiud şi Decea a fost amânată de două ori, CNAIR invocând neconformităţi pe tronsonul finalizat de Tirrena Scavi. Astfel, este posibil ca şi pentru lotul 4 să fie amânată inaugurarea.

Citeşte şi Procesul de recepţie pe lotul 3 al autostrăzii Sebeş – Turda, SUSPENDAT de CNAIR. Problemele constatate

sursa foto: CNAIR (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax