Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: Autoturismul dispărut de pe DN 7, găsit de scafandri în râul Olt. În mașină se afla un bărbat

Publicat

YouTube video

Autoturismul căzut în râul Olt, pe raza localității Boița, județul Sibiu, a fost găsit marți, după mai multe ore de căutări ale salvatorilor din Sibiu, care au apelat inclusiv la scafandri. În mașină, un Audi A4 cu numere de Bacău, se afla un bărbat decedat. Avea 30 de ani şi era din Onești (Bacău).

Cazul a fost unul foarte ciudat pentru polițiștii sibieni, care nu erau siguri dacă mașina se află cu adevărat în apă. Totul a pornit de la un apel la 112, duminică noaptea, în care un alt șofer a anunțat că o mașină de culoare închisă l-a depășit cu viteză foarte mare și apoi a dispărut. Tot acesta le-a indicat polițiștilor zona aproximativă în care s-a produs incidentul, spunându-le că este posibil să fi zburat în apă.

Cautarea autoturismului a fost reluată de pompieri, în această dimineață, atât pe apă, cât și pe uscat. S-a intervenit cu două bărci pneumatice, un autocamion de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

De asemenea, pentru căutarea în mediul acvatic, ISU Sibiu a solicitat intervenția unui echipaj de scafandri. Până la urmă, mașina a fost găsită și scoasă din apă.

Vezi și: Caz ciudat pe DN7. Polițiștii din Sibiu caută un automobil ”fantomă” care ar fi căzut în Olt, duminică noapte

Potrivit ISU Sibiu, “pompierii sibieni au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru căutarea unui autoturism posibil căzut în râul Olt, zona localității Boița.

Căutarea a fost continuată în cursul zilei de luni, 18 decembrie, de către pompierii sibieni sprijiniți de un echipaj de scafandri din cadrul ISU Hunedoara, atât pe apă, cât și pe uscat, fără ca autoturismul să fie găsit.

Marți, 19 decembrie, căutările au fost reluate, iar în jurul orei 13.00, echipajul de scafandri a confirmat existența unui autoturism în apă. La ora 14.18, autoturismul cautat a fost scos. Este vorba despre un autoturism marca Audi A4, jud. Bacău, în interiorul căruia a fost găsit un bărbat decedat.

Pentru căutarea și scoaterea autoturismului din apă s-a intervenit cu două bărci, un autocamion, o autospecială de transport, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD”.

sursa foto: ISU Sibiu (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax