Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a întors în țară de la exercițiul multinațional “Capable Logistician 2015” din Ungaria

Publicat

11031079_832490290180354_3738631448461447068_5 Militarii de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” care au participat la exercițiul multinațional „Capable Logistician 2015 ” din Ungaria s-au întors duminică, în Alba Iulia. Exerciţiul s-a derulat în poligonul Hungarian Defence Force Bakony Combat Trening Centre (HDF BCTC).

Acest exercițiu a adus un plus de valoare pregătirii, experienței acumulate și profesionalismului geniștilor albaiulieni și s-a dovedit a fi o oportunitate excelentă de testare a capabilităților specifice în mediu multinațional, alături de militari din cele 27 de țări participante, transmit reprezentanţii Batalionului.

În data de 18 iunie, militarii au primit vizita ambasadorului României în Ungaria, Alexandru Victor Micula care a fost însoțit de către Sorin Ducaru, asistentul secretarului general al NATO. Invitaților le-au fost prezentate misiunile și obiectivele specifice subunităților de geniu românești participante la exercițiu, tehnica din dotare precum si obiectivele propuse pentru anii următori.

Din perspectiva participării la un nou exercițiu multinațional, în data de 19 iunie, a avut loc conferința de coordonare pentru exercițiul multinațional ”IEL MILU GEO 2015” din luna septembrie, din Georgia, la care vor fi prezenți militari din Batalionului 136 Geniu „Apulum”.

Încheierea exercițiului a fost marcată de o festivitate de încheiere, în cadrul căreia, directorul exercițiului a adus mulțumiri întregului personal participant pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovadă și totodată i-a felicitat pe comandanții și șefii structurilor din fiecare țară prezentă, pentru modul exemplar de conducere și executare a misiunilor încredințate, mai precizează sursele citate.

Citeşte şi FOTO: Militari de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Alba Iulia participă la exerciţiul multinaţional „Capable Logistician” din Ungaria. Demonstraţii cu tehnică militară

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax