Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Blocaje în trafic pe varianta Pâclișa – Vurpăr, din cauza lucrărilor. Aglomerație și pe DN1 Alba Iulia – Sebeș

Publicat

Începe un nou weekend, dar și o nouă serie de probleme în trafic, între Alba Iulia și Sebeș, cele cu care șoferii care merg frecvent pe acest traseu sunt deja obișnuiți. Însă modul în care sunt organizate restricțiile de circulație pe tronsonul cu lucrări pe varianta Pâclișa – Vințu parcă pune și mai tare la încercare nervii celor aflați la volan.

Unul dintre șoferii care au ales varianta drumului județean dintre Alba Iulia (Pâclișa) și Vințu de Jos (Sebeș) a semnalat pe rețeaua de socializare cum se lucrează sub trafic.

”Numai în țara asta se poate ca, pe cele mai principale drumuri de acces, să se lucreze în același timp. Pâclișa – Vințu de Jos – semafor. S-a făcut verde la noi, noi am plecat, când am ajuns la jumătate băieții au blocat accesul și s-au apucat de treabă. Apoi, s-a făcut verde și în partea opusă. Restu, se înțelege din poze”, a scris acesta.

În această perioadă sunt în derulare lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul peste râul Mureș pe DN 1 Alba Iulia – Sebeș, dar și de introducere a rețelei de utilități subterane și intervenții la carosabil pe strada Brândușei, ce se continuă cu varianta DJ 107 A Alba Iulia (Pâclișa) – Vurpăr (Vințu de Jos/Sebeș).  Pe această din urmă arteră, restricțiile de circulație sunt cu semafoare provizorii.

Mai exact, între Alba Iulia și cartierul Pâclișa, muncitorii au montat un semafor ce dirijează traficul pe o portiune de aproximativ 200 de metri. Chiar și așa, traficul a fost îngreunat din cauza utilajelor și lucrărilor efectuate. Mai apoi, între Vurpăr și Vințu de Jos, șoferii sunt din nou nevoiți să aștepte în coloană, la semaforul montat pe podul de peste râul Mureș. În zonă se execută lucrări de modernizare.

Din date transmise de șoferi aflați în trafic am aflat că vineri seara, în jurul orei 19.00, se circula relativ bine pe DN 1, Sebeș – Alba Iulia, însă erau coloane de mașini în Partoș, pe sensul de ieșire spre Sebeș.

Șoferii care au drumuri în acest weekend nu trebuie să uite nici de aglomerația de pe DN1 spre Aiud și Cluj. În așteptarea autostrăzii, pot doar să se înarmeze cu răbdare și calm la volan.

sursa foto: InfoTrafic Jud. Alba / Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax