Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cadouri de Crăciun pentru familiile cu venituri reduse, oferite de tinerii liberali din Alba Iulia

Publicat

Foto-05 După cum obișnuiește de câțiva ani, în spiritul sărbătorilor de iarnă, Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia, desfășoară și anul acesta o amplă acțiune de oferire de cadouri pentru familiile cu venituri reduse din Alba Iulia și localitățile învecinate.

Astfel, utilizând resursele obținute în urma donațiilor din cadrul proiectului „Fii activ! Implică-te! Donează!”, TNL-iștii albaiulieni au realizat câteva zeci de pachete-cadou cuprinzând alimente, dulciuri, rechizite, jucării etc. pentru a le oferi beneficiarilor proiectului.

O primă acțiune de oferire de pachete-cadou a avut loc miercuri, 23 decembrie, sub coordonarea celor doi co-președinți ai TNL Alba Iulia, Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu. De această dată beneficiari au fost copii și tineri provenind din familii cu venituri reduse din Alba Iulia și Vințu de Jos.

Astfel de acțiuni vor continua și în viitor, iar beneficiari vor fi și alți copii și tineri provenind din familii cu venituri reduse din Alba Iulia și localitățile învecinate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax