Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Camioane verificate în trafic de Poliție, pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva. Care au fost sancțiunile

Publicat

Sute de autovehicule de transport marfă și altele de transport persoane au fost verificate de Poliție pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva.

Polițiștii au amendat aproape 200 de șoferi și au reținut permise.

Acțiunea a fost derulată în perioada 11-17 octombrie, de polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi Sibiu – Holdea, împreună cu reprezentanții ISCTR.

Polițiștii au verificat 358 de autovehicule destinate transportului de marfă și de persoane și au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale în valoare de 125.000 de lei.

Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Printre neregulile constatate de către polițiști sunt conducerea sub influența alcoolului, conducerea unor autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice, nerespectarea programului de conducere și odihnă, nereguli cu privire la funcționarea tahografului, supragreutate, neportul centurii de siguranță.

Reprezentanții I.S.C.T.R., care au acționat atât pe DN 1, cât și pe A1, au verificat 176 de autovehicule și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 214.000 de lei.

10 autovehicule au fost imobilizate, 4 dintre acestea pentru nereguli în utilizarea tahografului și 6 pentru supragreutate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax