Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania IPJ Alba, „Vacanță în siguranță”: Polițiștii s-au întâlnit cu peste 50 de copii aflați în tabere din judeţul Alba

Publicat

DSC_0834Campania „Vacanţă în siguranţă” a ajuns în Tabăra de incluziune socială de la Strungari şi la Şcoala de Vară organizată de Parohia Ortodoxă Miceşti. Peste 50 de copii s-au întâlnit cu poliţiştii şi cu specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba.

În perioada 22 – 25 august, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba s-au întâlnit cu peste 50 de copii ce îşi petrec o parte din vacanţa de vară în tabăra de incluziune socială de la Strungari şi la Şcoala de Vară organizată de Parohia Ortodoxă Miceşti.

Copiii au primit sfaturi utile pentru siguranţa lor, pe perioada vacanţei de vară şi nu numai şi au avut posibilitatea să interacţioneze cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale care le-au prezentat una dintre autospecialele folosite la intervenţii şi le-au vorbit despre meseria de poliţist.

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi cei ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba le-au vorbit despre consecinţele psiho-socio-juridice ale consumului de droguri şi despre ce ar trebui să facă pentru a nu deveni victime ale traficului de persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax