Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: CARAMBOL pe DN1, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş. CINCI maşini s-au lovit, în apropierea sensului giratoriu din zona „Mercur”

Publicat

20150815_165759_resized Un alt accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în jurul orei 16.00. Este vorba despre un carambol în care au fost implicate cinci maşini.

UPDATE: Maşinile implicate în accident au numere de Prahova, Bihor, Bucureşti.

Din primele date, o persoană este rănită uşor, însă ISU Alba a precizat că ar fi patru persoane care ar fi suferit leziuni.

Accidentul s-a petrecut din cauza nepăstrării distanţei regulamentare de mers, pe sensul Alba Iulia – Sebeş, în dreptul sensului giratoriu din apropierea complexului „Mercur”. Cel mai probabil şoferul uneia dintre maşini a frânat în apropierea sensului giratoriu, pentru a da prioritate, iar celelalte autoturisme s-au lovit, fiind produs un accident în lanţ.

Circulaţia în zonă se derulează alternativ, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului. O parte din trafic a fost deviat pe drumul de pământ din apropiere DN1.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 15 august, în jurul orei 16.00, pe DN 1, la kilometrul 373 M.F., de 47 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers faţă de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Bucureşti, care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, ultimul autoturism a fost proiectat într-un altul, condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Ploieşti.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că ulterior producerii acestei coliziuni în lanţ, în autoturismul care a provocat-o, tot datorită nepăstrării distanţei suficiente în mers, a intrat un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 13 şi 35 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

Reamintim că tot sâmbătă după-amiaza s-a petrecut alt accident, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, pe podul de peste Mureş. Nu au fost însă persoane rănite.

Citeşte şi FOTO: ACCIDENT la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona podului peste râul Mureş: Impact între o dubiţă şi un autoturism

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax