Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Centru pentru tineret la Teiuș, cu bazin de agrement, bowling, sală multisport, piste de biciclete. Cât este investiția

Publicat

Orașul Teiuș va avea un ”Centru de tineret”, cu bazin de agrement, sală multisport, săli multimedia, de bowling, parc și pistă de biciclete, dar și terase. Contractul de finanțare a proiectului, din fonduri europene, în valoare de 12 milioane lei, a fost semnat de primarul Mirel Vasile Hălălai.

”Un pas important, mic pentru regiune, dar mare pentru comunitatea teiușeană s-a făcut astăzi la Primăria orașului Teiuș, unde în prezența reprezentantului constructorului SC Aria Construct SRL și al proiectantului SC Capitel Proiect SRL , respectiv a primarului orașului Teiuș, dr. ing. Mirel Vasile Hălălai, s-a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrării “Centru pentru tineret”, o lucrare în valoare de 12.084.406,84 lei, cu finanțare din fonduri europene, prin Programul POR.

Este un obiectiv așteptat de cei tineri, dar și de cei cu mai multă experiență, care va cuprinde: sală de proiecție, sală multimedia, sală de bowling, bazin de agrement, sală multisport, vestiare, terase interioare și exterioare, zonă de parc și relaxare, piste de biciclete, locuri de parcare, totul în folosul și pentru confortul concetățenilor noștri!

Vezi și FOTO: Mega-complex de agrement la Teiuș, cu bazin de înot, teren de sport, săli de bowling și multimedia. Cum va arăta clădirea

Sperăm ca în scurt timp lucrările programate la viitorul “Centru pentru tineret” să înceapă, iar un nou obiectiv atât de dorit și de așteptat sa înnobileze fața în continuă schimbare a orașului nostru”, transmite primăria.

Centrul de tineret va fi realizat pe un teren aflat pe strada Clujului (DN 1), la ieșirea din oraș spre Cluj-Napoca și va avea o suprafață construită de 2.930 de metri pătrați.

Pe lângă construcție se vor amenaja zone verzi în suprafață de 5.282 mp, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 mp și un drum de acces secundar de 1.700 mp.

Bazinul de înot va avea dimensiunile de 9,5 metri x 17,5 metri și o adâncime maximă de 1,5 metri. Piscina va avea un volum de 231 mc.

foto: Facebook (Primăria Teiuș)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax