Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Centru regional de votare pentru mai multe județe la Alba, la congresul PSD. Victor Negrescu, ales vicepreședinte

Publicat

Un număr de 49 de delegați la Congresul extraordinar al PSD au votat la Alba, într-un cort amenajat în acest sens. Este vorba despre delegați din județele Alba, Mureș și Sibiu.

Potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, Marcel Ciolacu a obținut 43 de voturi, Eugen Teodorovici 4, iar 2 au fost anulate.

PSD Alba a obținut o funcție de vicepreședinte la nivel național în persoana lui Victor Negrescu, care va fi responsabil pe Regiunea Centru.

”Astăzi în cadrul unui congres on-line inedit am ales noua conducere a partidului. Deschidem practic un nou capitol de reconstrucție al #PSD, cu o viziune politică de stânga, pentru un partid European.

Așa cum am demonstrat și în trecut, pentru noi oamenii sunt pe primul loc și privim spre viitor, cu dorința de a schimba lucrurile în bine.

Reclădim încrederea în PSD pe un fundament sănătos. Este datoria noastră să le oferim românilor garanția unui trai mai bun.

Scriem, astăzi, o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România, ancorați în valorile de stânga, solidaritate și echitate, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc.

România are nevoie de o stângă puternică iar împreuna, vom face din Partidul Social Democrat o formațiune politică modernă și responsabilă” a scris pe contul său de Facebook, Ioan Dîrzu.

Vezi și: Marcel Ciolacu, ales președinte al PSD la congresul partidului. ”Vremea tătucilor a apus. Toleranță zero față de corupție”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax