Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Centrul de zi pentru persoane vârstnice și-a redeschis porțile. Valoarea investiției se ridică la suma de 63.000 de lei

Publicat

YouTube video

Vârstnicii din Alba Iulia au sărbătorit, luni, redeschiderea centrului de zi de pe strada Libertăţii, din cartierul Lipoveni. „Clubul” persoanelor trecute de-a doua tinerețe a fost înfrumusețat cu un nou tavan, uși din termopane și a fost zugrăvit. Cu ocazia redeschiderii centrului au fost aniversate și persoanele născute în luna decembrie, care au avut parte de un spectacol oferit de Ansamblul folcloric „60 Plus”. Prezent la eveniment, primarul Mircea Hava a declarat că are în plan deschiderea unui astfel de centru și în Cetate.

După 30 de zile în care a avut parte de reparații, spaţiul centrului de zi pentru persoane vârstnice și-a redeschis porțile. Zeci de persoane au venit pentru a vede cum a fost amenajat. Pentru ca vârstnicii care își petrec timpul la „club” să aibă parte de cât mai mult confort și cât mai multă siguranță, au fost montate 17 uși de termopan, tavanul a fost schimbat în totalitate, iar pereții au fost zugrăviți. Potrivit primarului Mircea Hava, întreaga investiție a însumat 63.000 de lei.

Cu ocazia redeschiderii centrului, vârstnicii au avut parte de un spectacol de muzică populară oferit de Ansamblul folcloric „60 Plus”. De asemenea, luni, au fost sărbătorite persoanele care își aniversează ziua în luna decembrie.

Prezent la eveniment, Mircea Hava a declarat că administrația locală are în plan deschiderea unui astfel de centru pentru vârstnici și în Cetate.

„ Sperăm să putem popula și acel centru, pentru că mai avem o centrală termică pe care putem să intervenim asupra ei și să facem acest lucru. Tot ce se face este ca ei să aibă un loc în care să fie cald să se simtă bine și să fie înconjurați de dragoste”, a adăugat primarul municipiului Alba Iulia.

Pe lângă edilul orașului, la evenimentul de redeschidere a centrului au mai participat viceprimarii și candidatul ARD la parlamentare, Dorin Nistor.

YouTube video

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax