Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cine este polițistul care aflat în timpul liber a prins un infractor dat în urmărire națională, într-un mall din Alba Iulia

Publicat

Agentul principal de poliție Alexandru Drăghici din cadrul IPJ Alba, aflat joi seara în timpul liber la cumpărături, într-un mall din Alba Iulia, a prins un infractor care era dat în urmărire națională pentru furt. 

Potrivit IPJ Alba, agentul principal de poliție Alexandru Drăghici se afla, la cumpărături, într-un centru comercial din Alba Iulia când a observat o figură cunoscută, care i-a atras atenția.

Citește și Un tânăr din Alba Iulia dat în urmărire națională, descoperit la plimbare în Carolina Mall, de un polițist aflat în timpul liber

Ultima dată văzuse acel chip într-o bază de date cu persoane urmărite. Tânărul din fața sa, în vârstă de 18 ani, fusese condamnat la măsura internării într-un centru educativ, pentru furt și era dat în urmărire de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov din data de 21 august 2024.

Polițistul nu a ezitat să intervină, l-a reținut și a solicitat sprijin, iar o patrulă de jandarmi l-a preluat și l-a escortat la sediul poliției.

Agentul principal de poliție Alexandru Drăghici este polițist din 2017, când a terminat Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și când și-a început cariera de polițist la Secția 2 Poliție Rurală Vințu de Jos.

Din anul 2022 este polițist de investigații criminale la Poliția Municipiului Alba Iulia, iar munca de judiciarist este cea care i se potrivește cel mai bine.

Dacă ar fi să aibă posibilitatea de a-și mai alege odată drumul în viață, ar alege la fel, chiar dacă a fi polițist înseamnă un angajament 24 de ore din 24, pentru liniștea și siguranța celorlalți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate