Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cine sunt polițiștii din Alba Iulia care l-au prins pe tânărul care a furat o mașină de două ori. Ce a mai făcut

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a furat o mașină de două ori, pe care a condus-o fără permis și a sustras și bunuri dintr-un bar, cu chei potrivite, la a doua astfel de tentativă fiind prins asupra faptei.

Tânărul a fost prins în flagrant, în timp ce a intrat prin efracție într-un bar din zona căminelor studențești de pe strada Vasile Alecsandri. La scurt timp după ce tânărul a escaladat gardul barului și a forțat ușa de acces, s-a declanșat alarma.

Poliția Română a prezentat ”povestea” și pe cei doi polițiști care l-au prins pe hoț. Tânărul a fost reținut vineri seara.

”Totul s-a legat și a ieșit bine!

Emil și Alexandru sunt polițiști în cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Pentru a fi succinți, totuși este weekend… colegii noștri, în urma unui apel la 112, au prins un tânăr, care ar fi pătruns, prin efracție, într-un bar, pentru a sustrage mai multe bunuri.

Partea frumoasă este că, în urma verificărilor privind acest eveniment, a reieșit că același tânăr, în vârstă de 19 ani, a mai comis-o încă de 3 ori, după cum urmează…

În august ar fi intrat în același bar, cu chei potrivite și ar fi sustras o sumă de bani. Tot în aceeași perioadă, ar fi sustras un autoturism, care avea cheile în ușă, ulterior abandonându-l.

Iar acum, înainte cu o seară, până să fie prins de colegii noștri, a mai sustras încă o dată același autoturism, doar păstrase cheile. Și atât de mult s-a atașat de ele, încât le ținea în buzunar și la ultimul furt.

V-am precizat că nu avea permis de conducere?

Cât de succint poți fi, când trebuie să prezinți o așa listă de fapte, care sigur o să îl afecteze întreaga viață!

Morala? Fiți cuminți, avem mulți colegi precum Emil și Alexandru!

Zile liniștite!”, este mesajul Poliției Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax