Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Circulație închisă pe strada principală din Drâmbar. Se lucrează pentru traversarea unei conducte. Ruta ocolitoare

Publicat

Circulație închisă pe strada principală din Drâmbar. Reprezentanții primăriei Ciugud au transmis că marți dimineața se lucrează pe strada principală din satul Drâmbar (zona „Pârâul lui Botez”), pentru traversarea unei conducte de ape pluviale. Ca urmare, circulația rutieră va fi închisă până în jurul orei 17:00. 

Șoferilor le este recomandată ruta ocolitoare DC306 (noul pod peste Râul Mureș de la Șeușa), respectiv de la intersecția cu DJ107C – DJ107( zona industrială ) – podul peste Râul Mureș de la Teleac.

Lucrarea amplă de captare a apelor pluviale de pe dealuri este necesară pentru ca acestea să nu ajungă în zonele locuite și să fie direcționate spre râul Mureș.

„Pentru orice problemă sau pentru informații suplimentare puteți suna la 0733/066110 (viceprimar Liliana Oarga). Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfort!”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax