Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Circulație reorganizată în Alba Iulia, la ieșirea spre Sebeș. Insulă de întoarcere în Partoș, înainte de podul peste Mureș

Publicat

Autoritățile locale din Alba Iulia au realizat vineri o amenajare pentru circulația rutieră pe strada Regimentul V Vânători, în vecinătatea podului peste Mureș, la intersecția cu strada Liliacului. De asemenea, sensul provizoriu de la intersecția cu strada Dacilor din cartierul Partoș a fost desființat.

Circulația rutieră a fost astfel reorganizată pentru a facilita accesul șoferilor care vin dinspre zona Gării și trec pasarela – spre șoseaua de centură și Autostrada A10 Sebeș – Turda. 

„Am realizat, astăzi, o amenajare pentru circulația rutieră pe strada Regimentul V Vânători, în vecinătatea podului peste Mureș, la intersecția cu strada Liliacului.

Prin amenajarea rutieră realizată, se asigură întoarcerea vehiculelor de pe sensul de circulație Alba Iulia – Sebeș pe sensul opus Sebeș – Alba Iulia, pentru accesul spre șoseaua de centură și spre Autostrada A10.

Au fost prevăzute canalizații de trafic realizate din marcaj rutier și ghidare verticală cu stâlpi reflectorizanți. Traficul rutier pe direcția principală Alba Iulia – Sebeș nu este afectat, iar circulația se poate realiza în toate direcțiile.

Dorim să reamintim faptul că amenajarea rutieră este provizorie, strada Regimentul V Vânători fiind inclusă într-un proiect de mobilitate urbană aflat în derulare.

Sensul giratoriu provizoriu de la intersecția străzii Regimentul V Vânători cu strada Dacilor a fost desființat”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Gigi

    vineri, 16.04.2021 at 15:31

    in orele de varf nu te mai poti intoarce spre oras. Trebuia minim un giratoriu !

  2. nelutu

    vineri, 16.04.2021 at 21:08

    e cea mai mare porcarie. cum facilitezi intoarcerea spre autostrada cu semnul cedeaza trecerea? o sa stai mult si bine pana intorci acolo. trebuie neaparat un sens giratoriu oameni buni

  3. Ionel

    sâmbătă, 17.04.2021 at 07:38

    Un autobuz sau un camion lung nici o șansă să poată întoarce, numai mașinile mici. Un giratoriu larg este soluția.

  4. sO

    sâmbătă, 17.04.2021 at 07:51

    Ce la mai fata mintea la unii…vorba aia „mama prostilor este intotdeauna gravida”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax