Economie
FOTO: Claudiu Necșulescu, proprietarul Jidvei, și dr. Ioan Buia, premiați la „Gala Premiilor HORECA – După 20 de ani”

„Gala Premiilor HORECA – După 20 de ani” , desfășurată în data de 15 iunie la Teatrul National București, i-a avut anul acesta printre premianți pe Claudiu Necșulescu, proprietarul companiei Jidvei, la categoria Vinuri/Oameni și oenologul Ioan Buia, directorul Complexului de Vinificație al aceleiași companii.
Jidvei – Regele Vinului din România
Gala de anul acesta a adunat reprezentanți ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum și peste 100 de clienți finali, consumatori de servicii HoReCa.

Printre cei care au mai primit astfel de distincții se află Phoenicia Hotels & Resorts – „Cel mai mare lant hotelier cu capital autohton”, Ion Botescu, Caru’ cu Bere – „Cel mai vechi ospatar angajat în acelaşi loc”, Valentin Albesteanu, Caru’ cu Bere – „Premiul pentru excelența în actul artistic în restaurantele din București”, chef Joseph Hadad – „Premiul pentru activitatea de educație si formare in HORECA”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News