Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: CNAIR a început să astupe gropile de pe Autostradă, între Sebeș și Sibiu

Publicat

CNAIR s-a apucat de astupat gropile din autostradă, între Sibiu și Orăștie, după ce în presă  au apărut, în urmă cu câteva zile, fotografii cu craterele în asfalt. 

VEZI: FOTO: Au pregătit-o de iarnă de i-au sărit plombele. Autostrada A1, plină de gropi între Sebeș și Sibiu 

Craterele de pe A1, Sibiu – Orăștie au fost astupate de CNAIR. Nu în totalitate, dar autoritățile spun că în câteva zile totul va fi reparat.
’’Reparații pe A1, km 283-284 c2, km 280-283 c2, pe lotul 3 Orastie – Sibiu. Acest lot a fost construit de către firma Salini-Impregilo. CNAIR a reziliat contractul cu antreprenorul italian în ianuarie 2016.

În acest moment, reparațiile se executa din garanția depusă. În zilele urmatoare, în funcție de vreme, vor continua lucrările pe calea 2, iar pe calea 1 se vor remedia zonele cu probleme, cu mixtură stocabilă și cu instalația cu infraroșu’’, spun reprezentanții CNAIR pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax