Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Comedia „Încurcă-i drace” pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, la aniversarea a 21 de ani de existență Ambient

Publicat

Un spectacol haios, dar și plin de suspans, a fost jucat miercuri seară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu ocazia aniversării a 21 de ani de la înființatea companiei Ambient. Actorii de la Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu i-au amuzat pe cei aproximativ 500 de albaiulieni cu piesa „Încurcă-i drace”, o comedie presărată cu de toate, scrisă de dramaturgul britanic Ray Cooney, în regia lui Șerban Puiu și scenografia Luanei Dragoiescu.

Acțiunea piesei de teatru se petrece într-un hotel din Londra, unde ministrul Richard Willy intenționează să petreacă o seară pasională cu Jane, secretara unui lider din opoziție, deși își anunță soția că trebuie să participe la o sesiune parlamentară importantă. Situația acestora devine din ce în ce mai complicată, după ce în cameră descoperă cadavrul unui bărbat. Pentru a nu-și dezvălui aventura amoroasă, cei doi decid să nu anunțe găsirea cadavrului și să îl ascundă. În scenă apar o mulțime de alte personaje, printre care și soția ministrului, care, în ciuda straniului context, reușesc să se păstreze plini de haz.

„Încurcă-i drace!“ este o adaptare după piesa „Out of order“ a dramaturgului englez Ray Cooney, pentru care a primit premiul Olivier – cea mai bună comedie a anului 2001. Decorat cu titlul de Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic în 2005, Ray Cooney este considerat unul dintre cei mai importanți autori de comedie britanici, fiind deseori comparat cu Georges Feydeau, autorul piesei „Puricele în ureche“.

După spectacol, evenimentul de aniversare a 21 de ani de existență a companiei Ambient a continuat cu o recepție în holul Casei de Cultură, unde spectatorii au fost invitați la câte un pahar de șampanie.

Vedeţi mai jos câteva imagini:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax