Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) Comisarul şef Traian Berbeceanu, fostul şef BCCO Alba Iulia, premiat de societatea civilă: „Îmi doresc să mă întorc la echipa mea”

Publicat

Berbeceanu premiat Fostul şef BCCO Alba Iulia, comisarul şef Traian Berbeceanu, a fost premiat de societatea civilă, sâmbătă dimineaţa, la Deva, pentru întreaga sa carieră. La eveniment au fost prezenţi peste o sută de oameni.

“Consider că este un premiu al echipei mele, al Dvs., al tuturor. Vă mulţumesc pentru susţinere, mulţumesc şi colegilor care mi-au fost alături. Îmi doresc să mă întorc la echipa mea şi să ne punem în slujba Dvs, aşa cum v-am obişnuit”, a declarat Traian Berbeceanu.

Evenimentul face parte din campania civică “Premianții fără premii”,organizată în fiecare sâmbătă de societatea civilă din Deva pentru a-i recompensa simbolic pe oamenii de valoare ai României.

Comisarul şef a primit diploma de “premiant fără premiu” în faţa statuii lui Decebal din centrul Devei şi a fost felicitat de cei prezenţi. A fost recompensat astfel pentru “exemplul de dăruire în plan profesional şi pentru întreaga sa carieră”, după cum au precizat organizatorii.

Alături de Berbeceanu, a fost soţia sa, dar şi colegi, inclusiv Marian Godină, polițistul brașovean cunoscut pentru cărțile sale.

“Comisarul şef Traian Berbeceanu, alături de colegii săi din Poliţia Română, a reuşit de-a lungul timpului să ofere un spaţiu public mai sigur. Rezultatele din munca de poliţie au fost notabile, nu sunt puţine ştirile în care acţiunile BCCO AlbaIulia au fost mediatizate. Acum, când judecătorii au stabilit că Traian Berbeceanu este nevinovat, este oportun să-i spunem că-i mulţumim pentru munca sa în folosul nostru, al tuturor”, a fost mesajul organizatorilor campaniei civice din Deva, aflată sâmbătă, la cea de-a 105-a ediţie.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, Traian Berbeceanu a fost găsit nevinovat în dosarul judecat la Înalta Curte. Instanţa a dat primele sentinţe în cauza fostului şef BCCO Alba Iulia şi a acuzatorilor săi.

Vezi şi Traian Berbeceanu, ACHITAT, iar fostul şef DIICOT Alba, Ioan Mureşan, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare cu executare. Decizie la Înalta Curte

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. loaza

    duminică, 10.07.2016 at 03:26

    Dragă nevinovat notoriu ! Te rog pozează în nevinovat în reviste specifice ! Gen….vă vine să credeți ? Sau….voi nu mă vreți dar eu vă vreau? Serios! Ai 13 ani să crezi orice ? Niciodată ! Nu vei obține avize, certificate, aprobări pentru….orice dorești să obții. Nimic. Niciodată. Şi nu pentru că ai fi nevinovat. Cică…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax