Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Comunicat Florin Roman: Primarul din Arieșeni a defrișat 1 ha de pădure și l-a transformat în teren pentru construcții

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că primarul din Arieșeni a defrișat și transformat în teren pentru construcții o suprafață de 1 ha de pădure.

„Primarul de Arieșeni a defrișat și transformat în teren pentru construcții o suprafață de 1 ha pădure chiar la intrarea în comuna Arieșeni. A tăiat peste 100 arbori iar după aceea a adus un buldozer și scos toate cioatele și transformat terenul într-un câmp, tocmai bun pentru construcții.

Toate acestea sub ochii autorităților de la ocolul silvic și Parcului Natural Apuseni, pădurea respectivă fiind în vecinătatea DN 75 și sediului Parcului Natural Apuseni. Chiar a cumpărat toate autoritățile statului, nu ia nimeni măsuri?”, a transmis Florin Roman.

Citește și Cum pot intra în legalitate cei care au construit fără autorizare. Condițiile pe care trebuie să le respecte

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.07.2019 at 16:39

    Daca tot ai aflat vestea si te deranjaza, fa o plangere penala daca e ilegal. Daca nu, am aflat o veste la o sezatoare a PNL.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax