Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concursul Naţional de Dans Modern „Bucuria Dansului”: Peste 300 de echipe de dansatori din ţară s-au întrecut în paşi, la Alba Iulia


Publicat

Sala de sport a Universităţii „1 Decembrie” din Alba Iulia a găzduit în acest sfârşit de săptâmână Concursul Naţional de Dans Modern „Bucuria Dansului”. La competiţia care s-a desfăşurat sub forma unui adevărat regal al stilurilor de dans au participat peste 300 de dansatori din 8 judeţe ale ţării, care au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii.

Concursul organizat de Şcoala de Dans „Chirilă” din Alba Iulia a adus în faţa juraţilor 17 echipe din Bucureşti, Olt, Vrancea, Vaslui, Bacău, Călăraşi, Arad, dar şi talentaţi dansatori din Ocna Mureş, Sebeş, Alba Iulia şi Cugir. Copiii au concurat la cele trei categorii, respectiv clasele I-IV, V-VIII şi VII-IX, iar fiecare echipă a prezentat un dans în formaţie din stilurile hip-hop, fantezie coregrafică, majorete, dans de caracter, clasic, street dance, latino, aerobic, modern şi tematic. Au fost punctate de juriu ţinuta scenică, prezentarea, coregrafia, sincronizarea şi corectitudinea executării dansului.

Formaţia de dans „Apulum” a Şcolii „Chirilă” din Alba Iulia a reuşit să obţină locul I la categoria V-VIII, în timp ce celelalte două locuri I de la categoriile următoare au fost adjudecate de trupe de dans din Bârlad şi Bucureşti. Toţi participanţii au primit din partea organizatorilor diplome, cupe şi trofee.

Vă invităm să vedeţi o impresionantă galerie foto de la eveniment: