Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Corul Metanoia, format din polițiști de la Penitenciarul Aiud, concerte de colinde la Cugir, Alba Iulia și Aiud

Publicat

Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos este an de an un prilej de bucurie și de trăire în comuniune, în pace și în bunăvoire. Din dorința de a împărtăși această bucurie și stare tuturor, corul Metanoia, format din polițiști de penitenciare ai Penitenciarului Aiud, a păstrat și anul acesta obiceiul de a fi vestitori ai minunii din Betleem.

În data de 3 decembrie, la invitația părintelui Adrian Cebotari, corul a colindat  credincioșii Catedralei din Cugir, iar în data de 17 decembrie au încălzit inimile enoriașilor Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” – Aiud III, păstorită de bunul părinte Nicolae Aloman.

Citește și Versuri colinde de Crăciun. Textele celor mai frumoase colinde: Ne dați ori nu ne dați, Deschide ușa, creștine, Vin colindătorii

În zilele de 15, 18 și 19 decembrie, vajnicii colindători au adus colindul sfânt și bun instituțiilor colaboratoare din Alba Iulia și Aiud, au susținut concerte la Curtea de Apel și la ședința de final de an a Prefecturii Alba, desfășurată la Muzeul Principia din Alba Iulia. Totodată, membrii corului au adus o rază de lumină copiilor beneficiari ai Casei de tip familial Emanoil, atât prin cântare, cât și prin daruri alese.

Ultimul concert de colinde interpretate cu multă măiestrie și căldură s-a desfășurat miercuri, 20 decembrie, în capela Penitenciarului Aiud, în prezența conducerii unității și a colegilor. Cu acest prilej au fost prezentați cei mai noi membri ai corului și au fost aduse aprecieri pentru toată activitatea Serviciului reintegrare socială din anul 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax