Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cu sau fără bani, lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia continuă. A fost montată gresia pe interior

Publicat

Bazinul Olimpic din Alba Iulia începe să prindă contur. În ciuda numeroaselor dispute pe această temă și a problemelor legate de bani după sistarea finanțării de către Compania Națională de Investiții, societatea care efectuează lucrările a hotărât să nu sisteze activitatea, până la rezolvarea tuturor chestiunilor care se opun bunului mers al lucrurilor.

Din groapa de ciment de acum doar două luni, interiorul bazinului începe să arate așa cum trebuie. Acesta a fost placat cu faianță pe peste 90% din suprafață. În prezent se mai desfășoară lucrări la centrala termică și la tubulatură, potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman, care a postat fotografiile pe pagina sa de socializare.

Teoretic, termenul de finalizare a lucrărilor este aprilie 2013, însă deocamdată nu se știe dacă acesta va putea fi respectat. Totuși, sunt șanse mari ca lucrările să fie terminate anul acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax