Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată sediul Jandarmeriei Alba, în apropierea Zilei Naționale. Lucrări de modernizare

Publicat

Sediul Jandarmeriei Alba este modernizat printr-un proiect de peste 3,5 milioane lei, ce includ și lucrări de reabilitare termică. Fațada clădirii a fost renovată, fiind imprimate culorile drapelului național.

De Ziua Națională, jandarmii din Alba sunt implicați în mai multe misiuni, iar 72 dintre ei vor participa la parada militară, inclusiv cu tehnică de specialitate.

Vezi Ziua Națională la Alba Iulia: Paradă militară cu peste 800 de militari, elicoptere IAR 330 SOCAT și avioane F-16. PROGRAM

În ceea ce privește sediul Jandarmeriei Alba, acesta este supus unor lucrări de modernizare menite să îmbunătățească eficiența energetică a clădirii. Imobilul este situat în municipiul Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza. Suprafața construită a clădirii este de 383,60 mp, iar suprafața desfășurată este de 1990,55 mp.

Vezi PROGRAM COMPLET 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională în Capitala UNIRII

Proiectul include lucrări de termoizolație, înlocuirea tâmplăriei și a instalațiilor, sistem modern de încălzire / răcire și montarea unor panouri solare. Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax