Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum l-a pus pe fugă o fetiță din Sibiu, pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu, ai greșit fata”

Publicat

Un bărbat care cerea poze pe Facebook, unei minore de 12 ani din Sibiu și-a găsit nașul și de frică și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

Fetița a avut inspiriația să i-l prezinte pe tatăl său, un bărbat, bodyguard de meserie și cu o înfățișare impunătoare.

Potrivit publicației oradesibiu.ro, tatăl fetiței a postat următorul mesaj pe o rețea de socializare: „Cine îmi poate spune ceva despre acest individ care scrie la fete și cere poze cu ele …Băiatu meu ai greșit fata!

Practica bolnavă a unor bărbați în toată firea care cer poze minorelor pe Facebook a fost deslușită de fetiția de 12 ani, care nu a căzut în plasa bărbatului.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT în Alba: Fetiță, șantajată de un tânăr, cu poze indecente trimise pe Facebook

Bărbatul i-a trimis un mesaj vocal fetiței, în care potrivit jurnaliștilor de la oradesibiu.ro, îi cerea poze cu ea. Fetiția a refuzat și i-a zis că poate să vorbească cu tatăl ei.

Acesta nu s-a lasat intimidat în primă instanță și i-a trimis fetiței zeci de mesaje vocale și fotografii cu el. Într-o poză, bărbatul i-a trimis chiar un sărut minorei.

Fetiția l-a amenințat că va anunța poliția, dar bărbatul nici de această dată nu s-a lăsat intimidat. Când a văzut că acesta tot îi trimite mesaje și insistă, fata a făcut un gest simplu, dar de efect: i-a trimis o poză cu tatăl său în sala de antrenament.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Alba Iulia, reținut de poliție după ce a trimis pe internet imagini pornografice unei minore

Tatăl fetiței a postat următorul mesaj pe o rețea de socializare: „Cine îmi poate spune ceva despre acest individ care scrie la fete și cere poze cu ele …Băiatu meu ai greșit fata!“

La scurt timp după postarea mesajului, individul și-a închis contul de pe care îi trimitea mesaje fetiței.

sursă foto: oradesibiu.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax