Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: De Dragobete, Balul Îndrăgostiților, la Cugir. Elena Simon și Daniel Tatu, MISS și MISTER

Publicat

concurs

Vineri seara, Consiliile Elevilor celor două licee din oraș, Colegiul Național „David Prodan” Cugir respectiv Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir, au organizat Balul Îndrăgostiților. Evenimentul a fost prilejuit de sărbătoarea națională a „Dragobetelui”, și a avut loc pe scena Casei de Cultură a orașului Cugir.

Citește și Iubește românește de Dragobete 2018. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Tema balului a fost „Balul Îndrăgostiților All Star”, un bal care a reunit la un loc, perechile câștigătoare de la Balul Bobocilor, organizate de către cele două licee cugirene.

Într-un decor frumos, s-au succedat pentru mai bine de două ore momente care au inclus dansuri moderne și contemporane, piese muzicale de calitate, secvențe umoristice.

Moderatorii balului, elevii George Vâjdea și Ioana Banu, și –au îndeplinit cu succes rolurile. Organizarea întregului bal, a fost coordonată de către profesorii Alin Teodorescu și Liliana Dache.

Concurenți și juriu:

Cele cinci perechi care s-au duelat pentru mult râvnitul titlu, de Miss și Mister al balului, au fost: Ioana Turlea și Cătălin Căliman, Bogdan Mărginean și Elena Oproiu, Mihaela Sterp și Andrei Dumitrașcu, Elena Simon și Daniel Tatu, Ecaterina Stanc și Andrei Opra.

Juriul care a deliberat câștigătorii serii au fost: Denisa Avram, director prof. Ionuț Iancu (din partea Colegiului Tehnic „I.D.Lăzărescu” Cugir), Serafina Oargă, Liliana Dache, Florin Râșteiu – din partea Consiliului Național al Elevilor Alba, Lorena Vaidasigan, Ovidiu Oargă (reprezentând Comitetele de părinți).

Perechile de îndrăgostiți, au avut de parcurs un număr de șapte probe care au constat în: „proba de prezentare”, „declarație de dragoste” – o declarație oferită băieților – fetelor, „proba de dans” – unde perechile de îndrăgostiți au dansat pe diferite genuri de muzică de la cea etno, hip –hop, ușoară), „proba potrtret cu pensula ținută în gură” – băieții au desenat pe o foaie de hârtie portretul partenerei folosindu – se de o pensulă ținută în gură, „Undița” . În penultima probă „Not my arms challenge” – fetele le –au oferit instrucțiuni cât mai bune băieților care legați la ochi,au încercat să preprare cât mai bine un sandviș. În cadrul ultmei probe, fetele au „bărbierit” cu spumă de ras un balon umflat.

Balul Îndrăgostiților a fost completat de o sumedenie de momente artistice oferite de către puse în scenă de elevii talentați ai celor două licee din urbea cugireană. Asistența a fost încântată cu dansuri sportive, momente de pantomimă ,scenete de teatru și momente de muzică rock.

La final, după jurizare, Miss și Mister al Balului Îndrăgostiților au fost desemnați Elena Simon (Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir) și Daniel Tatu (Colegiul Național „David Prodan” Cugir).

Pe podium s-au mai clasat: locul IV -Mihaela Sterp și Andrei Dumitrașcu, locul III – Bogdan Mărginean și Elena Oproiu și Locul II – Ioana Turlea și Cătălin Căliman.

Premiul de popularitate al balului a ajuns la perechea formată din: Ecaterina Stanc și Andrei Opra.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax