Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi minori care au „pictat” clădiri, indicatoare sau stâlpi din municipiul Alba Iulia, identificați de polițiștii locali

Publicat

Persoanele care au mâzgălit clădiri, indicatoare sau stâlpi din Alba Iulia au fost identificate de polițiștii locali, a anunțat luni viceprimarul Emil Popescu. Potrivit acestuia, este vorba despre doi minori, un băiat și o fată.

„După mai multe verificări și vizionarea unor imagini de pe camerele de supraveghere, polițiștii locali au reușit să afle cine se face vinovat de inscripționarea mai multor bunuri aflate pe domeniul public. Este vorba despre doi minori din municipiu, un băiat și o fată.

Spre exemplu, în data de 13 mai 2023, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 19:00, cei doi au ieșit din Șanțurile de Nord ale Cetății și și-au continuat deplasarea pe strada Gemina.

Aici, s-au oprit în dreptul unui grup sanitar și au „pictat” pereții cu un marker de culoare neagră.

Rog cetățenii care sunt martori la astfel de fapte să anunțe Poliția Locală, la numărul de telefon 0258.989, în vederea identificării celor care încalcă legea”, a scris viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Emil Popescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    luni, 22.05.2023 at 16:32

    sa li se tatueze mazgalelile lor pe față la fiecare si sa vie cu tac’su tuns la miliție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax