Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dorin Nistor a fost lansat oficial de PNL Alba, în competiţia pentru Primăria Sebeş, la alegerile locale din 2016

Publicat

PNL Alba lansare candidatura alegeri locale dorin nistor PNL Alba a lansat oficial, miercuri seara, candidatura liberalului Dorin Nistor la Primăria Sebeş, în cadrul unui eveniment organizat la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. Alături de acesta, au fost prezenți primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

La eveniment au mai fost prezenţi Marius Haţegan, secretar general CJEX PNL Alba, viceprimarul din Sebeş, Adrian Bogdan şi alţi liberali din judeţ.

“Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine în această seară specială. Văd printre Dvs. oameni care au crezut în şansa mea încă de acum 4 ani şi care sunt aici şi acum. Pe ei vreau să-i asigur de preţuirea şi recunoştinţa mea.

O să încep cu ceea ce s-a consacrat ca un fel de final, în mai toate situaţiile asemănătoare: Aşa să ne ajute Dumnezeu. Şi-o să vă spun că, din inimă, chiar cred că Dumnezeu o să ne ajute cu adevărat! Pentru că doar el ştie cât au îndurat sebeşenii pentru ca Sebeşul să ajungă unde e astăzi. Şi cât au plătit, preţuri de multe ori prea mari…

E timpul ca Dumnezeu să îşi întoarcă faţa şi spre ei, spre oamenii care sunt inima oraşului, nu doar spre ceea ce e în jurul oraşului. E momentul să facem ceva pentru sebeşeni, nu doar pentru Sebeş. Cu acest gând pornesc la drumul încercărilor care e, în România, parcă mai mult decât oriunde, în campania electorală pentru Primăria Sebeşului. Cu gândul şi, mai ales, cu convingerea că se poate găsi un echilibru între dezvoltarea industrială şi cea socială.

Cu speranţa că pot face ceva bun pentru oameni, în primul rând. Pentru că oamenii sunt oraşul. Ei sunt fundaţia pe care Sebeşul şi-a clădit dezvoltarea. E timpul ca şi ei să fie băgaţi în seamă, întrebaţi ce vor să se facă. Orice ar însemna asta: de la grădiniţe şi creşe, până la reţele noi de apă şi canalizare, de la spitale reabilitate până la o protecţie socială reală.

E timpul ca Sebeşul să primească mai mult decât ore de lucru în fabrici moderne, e timpul să trăiască în afara celor 8 ore, pentru ei şi familiile lor.

E timpul ca poveştile pe care mulţi le mai ştiu, despre burgul de altădată, să nu mai fie povestite, ci trăite”, a declarat candidatul Dorin Nistor.

foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax