Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Dosar penal pentru bărbatul din Totoi care a împușcat mortal un câine. Unde a ascuns arma după ce a comis fapta

Publicat

Un bărbat din comuna Sântimbru, care ar fi împușcat un câine cu o armă deținută ilegal, este cercetat de polițiști. După săvârșirea faptei ar fi ascuns arma pe malul râului Mureș, loc din care a fost recuperată de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 noiembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Sântimbru au întocmit dosar de cercetare penală față de un bărbat de 32 de ani, din localitatea Totoi, comuna Sântimbru, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, fără drept, deținerea sau portul fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării și uz de armă neletală, fără drept.

Alba24.ro a scris despre caz aici: ȘTIREA TA: Un bărbat din Alba ar fi împușcat mortal un câine care i-a intrat în curte. Polițiștii au deschis o anchetă

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zile de 30 noiembrie, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, ar fi folosit o armă neletală cu alice și ar fi împușcat un câine comunitar care i-a intrat în curte. La scurt timp, animalul a decedat, pe o stradă din localitate.

Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat pe malul râului Mureș unde ar fi ascuns arma pentru a cărui deținere nu era autorizat.

Arma a fost găsită și indisponibilizată de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax