Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Două femei, surprinse de jandarmii din Alba în timp ce prezentau spre vânzare peste 3.800 de materiale pirotehnice

Publicat

Depistarea persoanelor care nu respectă regimul materialelor pirotehnice continuă. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, au ridicat în vederea confiscării mai multe articole pirotehnice interzise.

În cursul zilei de joi, două femei au fost surprinse de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, în timp ce prezentau spre vânzare 3.838 de materiale pirotehnice.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, lit. a, în conformitate cu legea 126/1995 republicată, privind regimul materiilor explozive.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea  confiscării și vor fi predate organelor competente împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii din Alba atrag atenția asupra potențialului pericol generat de materialele pirotehnice, în special în cazul folosirii acestora de către copii. Aceștia recomandă cetățenilor să nu achiziționeze astfel de materiale și să nu încurajeze utilizarea lor, pentru a preveni producerea unor accidente.

Astfel de acțiuni vor fi organizate pe toată perioada sărbătorilor de iarnă pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale pe linia comercializării ilegale a materialelor pirotehnice.

foto: Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax