Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Dragobetele sărută fetele” sărbătorit la Palatul Copiilor din Alba Iulia. Muzică, dans și concursuri

Publicat

De Dragobete, la Palatul Copiilor din Alba Iulia, a avut loc o activitate cu tema: „Dragobetele, sărută fetele!”. În prima parte a zilei, copii au participat la concursuri cu denumiri specific: Ștafeta inimioarelor, Inimile musicale sau O inimă pentru Dragobete. Au dansat, au cântat și și-au folosit imaginația și talentul creativ pentru a confecționa cele mai frumoase inimi de Dragobete.
 Elevii clasei I de la Școala Generală ” Vasile Goldis” din Alba Iulia, însoțiți de învățătorul Lupea Elena și Onea Traian, au participat la o serie de jocuri și concursuri pregătite special pentru ei de profesorii coordonatori a cercurilor de Cultura si Civilizație Engleză: Cioara Ana și Ionița Larisa Natalia.
În după-amiaza aceleiași zile, elevii cercurilor de Cultură și Civilizație Engleză, însoțiți de aceleași profesoare, au colindat centrul orașului împărțind inimioare cu mesaje special de Dragobete și pliante de informare despre această sărbătoare, abordând fiecare doamnă și domnișoara cu strigătura tradițională „Dragobetele, sărută fetele!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax