Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa albaiulienilor, la finala ROWmania 2016 de la Tulcea. Locul 6 în clasament, după competiţia de vâslit în canotci

Publicat

echipa sendy club la rowmaniaAlba Iulia a fost reprezentată şi anul acesta la finala naţională a competiţiei de vâslit în canotci 10+1 de la Tulcea. În concursul de pe lacul Ciuperca a intrat duminică echipa Sendy Club, alături de ceilalţi finalişti din ţară.

Cei 11 care au vâslit la Tulcea (echipa Sendy Club) au fost George Ţălnar, Cristian Ţălnar, Adi Micu, Dan Puşcău, Cătălin Cioara, Adrian Roşian, Alin Lup, Adi Hang, Bacy Baci, Ana Ţălnar şi Sendy Ţălnar.

Rezerve: Mircea Crişan, antrenorul Claudiu Ciur (antrenor al lotului olimpic de canoe al Statelor Unite) şi susţinătorii de pe mal – Iulia Roşian, Denisa Hossu, Nicoleta Ţălnar, Ioana Micu, Claudia Puşcău, Andrea Puşcău, Daria Remete, Andreea Remete şi alţii.

În clasamentul final, albaiulienii au ocupat locul 6 din 7 (56 de secunde, pe 200 de metri), dar au fost singurul echipaj de „amatori” şi „grup mixt”.

Reamintim că echipa Sendy Club s-a calificat în finală după competiţia de pe râul Mureş, din 6 august, când au obţinut timp de 36.48, pe culoar de 200 de metri.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Descoperă ROWMANIA 2016 la Alba Iulia. 21 de echipe în competiţia de vâslit în canotci pe râul Mureş. CÂŞTIGĂTORII

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax