Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipă nouă la conducerea Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Regiunea Alba. Schimbări în eşalonul doi

Publicat

DSC_0058 Vineri au fost alegeri la Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Regiunea 1 Alba. Potrivit legislaţiei în vigoare, Adunarea Generală a asociaţiei a fost convocată pentru desemnarea celor care vor coordona activitatea IPA pentru următorii ani.

Schimbările s-au produs doar în eşalonul doi de conducere, pentru posturile de vicepreşedinţi.

Comisarul şef Vasile Catargiu şi comisarul şef Horea Coteţ nu au mai candidat, astfel încât funcţiile lor au fost preluate de Ioan Cristian Dunca şi Traian Paul Șerban.

Adunarea Generală a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi a fost prezidată de către secretarul general al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Secția Română, chestor de poliție Ioan Gherghiță.

DSC_0048 La această ședință a participat şi președintele de onoare al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Regiunea 1 Alba, chestor principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Comisarul șef de poliție Sorin Finta şi-a păstrat funcţia de preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Regiunea 1 Alba, în urma alegerilor de vineri. De asemenea, acesta a prezentat participanților raportul de activitate al asociației, aferent perioadei 2011-2015, adresând multumiri celor care au sprijit activitățile desfășurate în perioada menționată.

 

DSC_0051 Noul Comitet Executiv Regional IPA Alba:

Președinte: comisar șef de poliție Sorin Finta

Vicepreședinte: comisar șef de poliție Ioan Cristian Dunca

Vicepreședinte: comisar de poliție Traian Paul Șerban

Trezorier: Maria Ileana Popa

Secretar: Subcomisar de poliție Mihai Airini.

Comisia de cenzori este formată din comisar șef de poliție Florin Dogaru, comisar șef de poliție Mureșan Caius și inspector principal de poliție Nicoleta Bădilă – președinta comisiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax