Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Elevii din Roșia Montană au primit pâine mucegăită prin programul ”Masa Caldă”. Ce spune viceprimarul comunei

Publicat

Viceprimarul din Roșia Montană, Vasile Morar, susține că elevii din comună au primit prin programul ”Masa Caldă” pâine mucegăită, din partea furnizorului. 

Inciedentul s-ar fi petrecut luni, 6 martie și a fost făcut public de către viceprimar, care a și alăturat o poză cu pâinea în cauză.

Acesta mai susține că a vorbit la telefon cu furnizorul care este din Abrud și care i-a comunicat viceprimarului că el cumpără pâinea nu o produce.

Pe lângă pâine elevii au primit și câte un șnițel, dar acesta ar fi fost de calitate mai susține Morar.

”Domnule N. S. ,dacă ați fost norocos și ați participat singur, ați și câștigat licitația pentru a aduce hrană caldă la copii, la 3 zile după ce ați început, ne aduceți pâinea <<rămasă de la Crăciun>> azi s-a găsit pâine înflorită.

Eu știu că am mai pățit personal cu dumneavoastră este a doua oară, de aceea am făcut-o public, fiindcă la dumneavoastră văd că este obicei.

Ca reprezentant al autorităților locale nu îmi permit ca copiii să mănânce pâine înflorită. atâta timp cât v-ați angajat într-o treabă vă rog frumos să o respectați cum se cuvine!”, a scris Vasile Morariu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 06.03.2023 at 16:04

    Anulaţi contractul !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax