Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Goldiș” din Alba Iulia au fost darnici, în “Săptămâna fructelor și legumelor donate”

Publicat

P1080340Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Goldiș” din Alba Iulia au desfășurat, în perioada 14-18 noiembrie 2016, o amplă campanie de colectare a fructelor și legumelor donate, în Cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Proiectul a avut ca obiectiv sensibilizarea părinților și elevilor, pentru acordarea unui mic ajutor copiilor lipsiți de căldura unui cămin, dar să și încurajeze acțiunile de voluntariat în folosul comunității.

Cu mult drag și cu interes, copiii au adus fructe și legume pe care le-au donat copiilor din Asociația “Izvorul Tămăduirii” din Alba Iulia și Grădiniței de tip familial „Rița Gărgărița” din Alba Iulia.

De asemenea, cu această ocazie, au stabilit și un program comun de activități extrașcolare pentru o mai bună cunoaștere și înfiriparea unei prietenii.

Vizibil impresionați de bucuria cu care copiii au primit darurile, elevii școlii și-au propus să continue tradiția de a-și ajuta semenii, transmite profesor Teofil Florea, directorul instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax