Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Exerciții demonstrative cu câini-polițiști pentru copiii din două școli de vară din Alba. Acțiune IPJ

Publicat

Copiii aflați la școlile de vară organizate de Parohiile ortodoxe din Micești și Pătrângeni au avut ocazia să afle detalii despre activitatea de polițist.

Doi agenți de poliție de la IPJ Alba i-au vizitat, le-au oferit recomandări pentru vacanță în siguranță și au făcut exerciții demonstrative cu câinii-parteneri din activitate.

Copiii i-au cunoscut pe agenții de poliție Cosmin Salvan – Ancău și Alexandru Sabău, de la Serviciul de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, dar și pe partenerii lor de activitate, câinii de patrulare Cex și Asada.

Polițiștii au discutat cu copiii despre cum să se ferească de accidente, în perioada vacanței de vară, le-au vorbit despre profesia de polițist și au făcut mici exerciții demonstrative, împreună cu Cex și Asada.

Voia bună i-a însuflețit pe cei mici, iar întâlnirea s-a încheiat cu promisiunea revederii.

”Mulțumim preoților parohi Ionuț Șopterean și Cătălin Todea, pentru că ne-au oferit prilejul să punem bazele unor noi prietenii!”, a transmis IPJ Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax