Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Expoziţia chinologică ”Alba Carolina Cup” 2014 la Alba Iulia. Best in Show în prima zi, un samoyed

Publicat

Alba Iulia găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a V-a ediţie a show-ului chinologic “Alba Carolina Cup”. Câini cu certă valoare chinologică din 16 țări se întâlnesc pentru a disputa cel mai râvnit trofeu: Supreme Best In Show. În prima zi a concursului s-au înscris 435 de câini din peste 90 rase diferite , printre care și campioni mondiali, europeni, internaționali sau naționali. Cele mai frumoase exemplare canine au defilat încercând să impresioneze juriului și publicul prezent, împărțite fiind în grupuri în funcție de rasă și talie. Evenimentul se desfășoară în zilele de 16-17 august, pe Traseul de Nord, între Piața Romană și Piaţa Toboșarului din Cetatea Alba Carolina. 

Evenimentul oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și Europa.

Iubitorii de animale din Alba Iulia vor avea șansa să urmărească şi mâine evoluțiile raselor canine. Arbitrii evaluează frumusețea, capacitatea de lucru a câinilor, indicatori fizici, personalitatea animalelor, dar si capacitatea handler-ilor de a relaționa cu câinele.

Sâmbătă a fost premiat cel mai frumos câine al zilei (Best In Show). Este vorba despre un câine din rasa Samoyed, rasă originară din Rusia.

Duminică va fi ales Supreme Best In Show – cel mai frumos dintre câștigătorii celor două zile de concurs şi al secţiunii Junior. Dincolo de competiția convențională, iubitorii de câini au șansa să discute cu profesioniști din domeniu despre tot ce-i interesează și îi aproprie în pasiunea lor comună: diete, antrenamente, întreținere, medicină veterinară etc. Evenimentul are menirea de a arăta tuturor capacitățile extraordinare pe care le au companionii noștri cu patru picioare, adaptați unui stil de viață umanizat, modelat cu atenție și dragoste de către proprietarii lor.

Alba Iulia figurează în calendarul competițional oficial al Federației Chinologice Internaționale din anul 2010.

Evenimentul continuă duminică 16 august, cu următorul program:

10.00 – Târg de adopţii canine

10.00 – Începerea arbitrajelor

8.00 – 10.00 Acces în expoziție/control veterinar

10.00 – Deschiderea expoziției

10.00 – 13.30 Arbitraje la ring

13.30 – Demonstraţii de dresaj

14.00 – Best in Show

Accesul în expoziție a câinilor care nu participă la concurs este interzisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax