Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Feeric Fashion Days 2015 la Alba Iulia. Colecţii de vară pline de culoare şi creaţii cu stil, prezentate în Cetatea Alba Carolina

Publicat

IMG_3992 Șase colecții de rochii și lenjerie intimă au „dat startul” primei seri din ediţia a doua a Feeric Fashion Days 2015, la Alba Iulia. Gianni Tolentino, Iulia Manciulea, Mihaela Cârlugea, Diego de Biase și Eduardo Perez au fost printre designerii care și-au adus creațiile pe podiumurile amenajate la Muzeul Principia și Poarta a III-a din Alba Iulia.

Seara a început cu o întârziere de jumătate de oră. În loc de 19.00, prezentarea de la Muzeul Principia a început la 19.30. A fost mai lungă așteptarea decât defilarea. La 19.45, prezentarea casei de modă din Argentina, colecția Sarah Jessey Jones, era încheiată. Au participat în jur de 50 de persoane care au admirat o colecție de vară plină de culoare.

După aproape două ore, la 21.35, cu o altă întârziere de jumătate de oră, a început seara de gală a Feeric Fashion Days, moderată și în acest an de Dana Săvuică.

Cele cinci prezentări care s-au desfășurat pe podiumul de la Poarta a III-a au fost apreciate de cei aproximativ 300 de oameni prezenți la eveniment.

Pe lângă programul decalat, „show”-ul au avut câteva defecte tehnice care au deranjat publicul, cum ar fi momentele „moarte” dintre piese în timpul defilării, melodiile care nu erau tocmai în concordanță cu ceea ce se prezenta sau faptul că o parte dintre modelele Iuliei Manciulea au ieșit pe scenă de două ori.

O noutate anul acesta este că, pentru prima dată, Feeric Fashion Days are loc mai întâi la Alba Iulia și ulterior la Sibiu.

Albaiulienii, dar și bloggerii de modă invitați la eveniment au putut vedea colecții de vară, în principal rochii aduse de Gianni Tolentino – Milano, Iulia Manciulea și Mihaela Cârlugea. „Desertul” evenimentului a fost o pezentare de lenjerie intimă Lise Charmel din Paris.

„Anul acesta a fost agitație mult mai mare dar în rest experiența a fost foarte frumoasă. Merită să aștepți un an de zile pentru zilele astea”, spunea Iulia Manciulea la finalul prezentării ultimei sale colecții. „Suntem pentru prima dată invitați la Feeric Fashion Days prin intermediul partenerului nostru din New York, FTL Moda. Compania noastră are o vechime de 33 de ani iar producțiile noastre se îndreaptă spre calitate, spre stil. Suntem foarte încântați să fim aici”, spun cei doi reprezentanți ai brandului Gianni Tolentino.

Cea de-a doua zi în Alba Iulia începe la ora 19 cu prezentarea individuală Gianni Tolentino, o colecție creată ca un omagiu adus perioadei renascentiste, în Grădina Romană, iar de la ora 21 continuă cu alte patru prezentări pe pasarela Galei Feeric de la Poarta 3 a Cetății Alba Iulia Carolina. În această seară vom putea vedea creații Concepto, Paola Balzano – Londra, Andrea Zanatelli – Milano și o prezentare de genți realizată de Caresta Bags.

La finalul fiecărei seri se va organiza un after-party la Club Stage.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax