Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Garda Romană de la Apulum, în „plimbare” la Alba Mall. Soldații îi vor însoți pe albaiulieni la cumpărături în fiecare vineri

Publicat

Una dintre cele mai importante atracţii turistice cu care se poate mândri  Alba Iulia, Garda Romana a Legiunii a 13-a Gemina, va putea fi admirata în fiecare vineri de la orele 18.00 în centrul comercial Alba Mall. Prima manifestare a avut loc astăzi, când cumpărătorii din Alba Mall i-au putut admira pe reprezentanții gărzii, precum și pe gladiatori și daci.

Începând de vineri, în Alba Iulia, sesiunile de cumpărători vor fi mult mai interesante. Moda, ineditul, contemporaneitatea și trecutul se vor întâlni în fiecare vineri la Alba Mall, când gladiatorii și soldații din Garda Romană vor fi prezenți în centrul comercial pentru a escorta cumpărătorii, dar și pentru a le oferi o lecție de istorie… vie.

Deși nu veți avea părerea unui specialist în ceea ce privește ultimele tendințe, cu siguranță sesiunea de shopping va mai inedită și mai interesantă. Nu ratați așadar vinerile de cumpărături la Alba Mall.

Acțiunea are menirea de a-i familiariza şi mai mult pe albaiulieni cu cei mai inimoşi apărători ai patrimoniului cultural istoric de care dispune oraşul , dar şi de a le asigura celor care caută relaxarea la sfârşit de săptămână un prilej de divertisment inedit .

Potrivit reprezentanților primăriei, albaiulienii se vor putea bucura și de un magazin cu suveniruri specifice romane, amplasate în Alba Mall.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax