Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Garda Romană de la Apulum te invită la evenimentele din Alba. Îi poți întâlni în benzinăriile OMV și Petrom

Publicat

YouTube video

Alba Iulia este un oraș încărcat de istorie, iar evenimentele care au loc aici sunt de fiecare dată o emblemă a locului. Pentru că fiecare festival desfășurat în Cetatea Alba Carolina merită o promovare pe măsură, administrația locală și Muzeul Național al „Unirii” au inventat o modalitate ingenioasă de a informa albaiulienii despre ce urmează să se întâmple în orașul lor. Pe toată perioada verii, soldații Gărzii Romane de Apulum se vor afla în cele mai tranzitate zone din oraș, și anume în benzinării, unde vor împărți flyere cu programul evenimentelor care urmează.

 

Proiectul a demarat vineri în benzinăriile OMV și Petrom din Oarda de Jos și de pe strada Clujului din Alba Iulia unde toți cei care au oprit să alimenteze au fost invitați personal de soldați să participe la Festivalul Roman „Apulum” din 28-30 iunie și la Sărbătoarea Muzicii ce va avea loc tot la sfârșitul lunii, în perioada 21-24 iunie.

În aceste locații va rămâne, până la sfârșitul verii un soldat roman care va discuta cu trecătorii despre cel mai nou proiect turistic al administrației local din Alba Iulia, Garda Cetății.

Unul din evenimentele promovate vineri de Garda Romană este Festivalul Roman Apulum ce se va desfășura pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina și în zona Porții a III-a. Programul detaliat al evenimentului va fi făcut public în perioada următoare, dar până atunci vă facem publice câteva din surprizele de care vor avea parte spectatorii: lupte de gladiatori, lupte de Pankration, bătălii între daci și romani, dansurile nimfelor, defilări de trupe, concursuri, tir cu arcul și cățărare.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax