Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: George Simion a reorganizat AUR Alba, după plecarea deputatului Daniel Rusu. Cine va conduce partidul până în septembrie

Publicat

Organizația județeană din Alba a partidului AUR va avea o conducere comună până în luna septembrie, a declarat George Simion, pentru Alba24. 

După despărțirea de Daniel Rusu, deputat ales pe listele partidului, filiala a fost reorganizată.

Astfel, conducerea va fi asigurată de Cristina Butură, asistent medical, membru în CNC al partidului, repatriată din Marea Britanie originară din Lupșa, Iulian Daniel Blaj, Anca Topîrcean (Sebeș), Mircea Trifu (Alba Iulia), Cristian Crișan (Teiuș), Gheorghe-Dorin Scânteie (Cugir), Dan Aldea (primar Valea Lungă, zona Blaj), Adrian Nicola (munții Apuseni), Luminița Fernandes (fostul președinte AUR Germania, mamă a cinci copiii, repatriată la Jidvei).

O ședință la care a participat și George Simion a avut loc la Hotel Cetate din Alba Iulia, cu scopul declarat de refacere a organizației județene.

Acuzații din partea fostului președinte al filialei

Fostul președinte și deputat al partidului, Daniel Gheorghe Rusu, a părăsit formațiunea, lansând o serie de acuzații la adresa lui Simion.

În linii mari, Rusu a declarat că ”Simion a luat-o razna”, și ”că l-a cuprins beția puterii”. Acesta a mai precizat pentru alba24.ro, că nu a cerut funcții, ci că au fost alte cerințe pe care Simion nu le-a respectat.

Mai mult de atât la acuzat pe Simion de o modalitate abuzivă și dictatorială în ceea ce privește conducerea partidului.

Citește și: Scandal cu acuzații de dictatură în AUR: Deputatul de Alba, Daniel Rusu, pleacă din partid. Reacția lui George Simion

De asemenea, Rusu a mai precizat că nu va pleca spre PNȚCD ci va merge către un partid de alternativă de dreapta.

Duminică dimineața, 1 mai, Daniel Gheorghe Rusu a scris pe Facebook că ”din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac!”, într-o postare.

Ulterior, acesta a postat și o înregistrare audio cu o discuție între George Simion și primarul liberal din Zlatna, Silviu Ponoran.

Vezi și: Scandalul din AUR Alba, faza pe înregistrări AUDIO. Daniel Rusu a publicat o înregistrare cu Simion și primarul PNL din Zlatna

”Iată dovada prin care marele George Simion își negociază viitorul partidului cu baronii locali PNL. Ascultați cu atenție. Primul episod – primarul( baronul local) PNL Zlatna.

AUR nu vrea Baroni locali- o minciună marca GS” a scris Daniel Rusu, pe contul său de Facebook.

Cei doi au discutat inclusiv despre Călin Georgescu. În legătură cu acesta, George Simion a spus că ”era total de încredere până luna trecută când a spus că își face partid”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tudor

    marți, 03.05.2022 at 12:02

    Dacă oricum sunteti dusi cu pluta, macar sa fiti uniți, nu sa reîmprospătare .

  2. Ioan Dan Lăcătuș

    marți, 27.02.2024 at 16:14

    număr de telefon ce partid

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax