Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandalul din AUR Alba, faza pe înregistrări AUDIO. Daniel Rusu a publicat o înregistrare cu Simion și primarul PNL din Zlatna

Publicat

YouTube video

Deputatul de Alba Daniel Gheorghe Rusu a publicat pe contul său de Facebook o înregistrare audio cu o discuție între președintele AUR, George Simion și primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran.

”Iată dovada prin care marele George Simion își negociază viitorul partidului cu baronii locali PNL. Ascultați cu atenție. Primul episod- primarul( baronul local) PNL Zlatna.

AUR nu vrea Baroni locali- o minciună marca GS” a scris Daniel Rusu, pe contul său de Facebook.

Cei doi au discutat inclusiv despre Călin Georgescu. În legătură cu acesta, George Simion a spus că ”era total de încredere până luna trecută când a spus că își face partid”.

”Jucăm cărțile cu Călin Georgescu” a spus Ponoran. ”Jucăăăm… I-am dat trei probe, până acuma a fost total de încredere până luna trecută când a zis că își face partid, și îi mai zice și Partidul Iubirii. Aseară m-am văzut la Sibiu și i-am zis, Căline, ești sănătos?”

Daniel Rusu, ales pe listele AUR a rupt relația cu George Simion, despre care a spus că ”a luat-o razna”, și ”că l-a cuprins beția puterii”.

Detaliile scandalului din AUR, pe larg, aici: Scandal cu acuzații de dictatură în AUR: Deputatul de Alba, Daniel Rusu, pleacă din partid. Reacția lui George Simion

La începutul anului, Silviu Ponoran a mai avut un episod de apropiere față de AUR: a semnat pentru demiterea președintelului Klaus Iohannis.

Contactat de reporterii alba24.ro, primarul Silviu Ponoran, a confirmat atunci că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis, marți seara, la Zlatna.

Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

De asemenea Silviu Ponoran a dspus la momentul respectiv că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

Detalii aici: Primarul PNL din Zlatna a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis: ”Eu sunt un liberal mai ciudat”

Daniel Rusu, atacuri dure la George Simion: Patriotism de fațadă

Daniel Rusu l-a atacat dur pe George Simion, în mai multe psotări din ultimele zile.

”Aici eram cel mai bun pentru ei! Îmi ridicau osanale și se mândreau cu mine în toată țara! Ne puteți număra pe degetele de la o mână!

Eram primar, prieten și tutore! Eram doar noi! Eram pe vremea când alți băgători în seamă nici nu-l cunoșteau!

Îl ajutam pentru ca atunci credeam în el și în lupta lui! Acuma totul s-a schimbat! Bani și interese ! Arogantă și manipulare!

Restul este un patriotism deșănțat de fațada! Din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac! Voi continua lupta pentru aceleași valori și principii alaturi de toți cei care se vor alatura mie!”, a scris Rusu pe Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mircea

    luni, 02.05.2022 at 15:41

    Simion daca o tine asa nu ia 10%.
    In loc sa isi caute oameni fara istoric politic el atrage toti „smecherii”.
    Simioane ai jucat magistral pana la un anumit punct.
    Ziceai ca faci ecologizare pe Ampoi…ce prost sunt am uitat ca Ampoiul trece prin Zlatna… scuze 😉.
    Ba toti faceti aceasi gresala pe care nici aia la gradinita nu o fac.
    Vezi ca au fost altii care s-au inconjurat cu aceasi oameni si nu au facut nimic… sti ce zic.
    Nu sunt eu aici sa va invat da e comic …

  2. Gasca

    marți, 03.05.2022 at 06:07

    Doar cine da cu piatra si tradeaza, e un nimic. Acolo, insa au ajunsa nu mai stie in cine in cine sa dea, pt ca toti sunt la fel !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax