Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Grădiniță din Blaj, transformată într-una dintre cele mai moderne creșe din țară. Investiție de 2,8 milioane lei

Publicat

Fosta grădiniță de pe strada Eroilor din Blaj va fi transformată în creșă, prin lucrări de extindere, reabilitare și dotare. Proiectul are o valoare de aproape 2,8 milioane de lei, contractul fiind semnat marți, de primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și directorul ADR Centru, Simion Crețu. 

„Alegerile au trecut, ne întoarcem la proiectele de dezvoltare ale Blajului! Astăzi, la ora 11:00, la Alba Iulia, am semnat, împreună cu domnul Simion Crețu, directorul general al Agenției de Dezvolatre Centru Alba, contractul unui proiect care îi vizează pe cei ce reprezintă viitorul Blajului: copiii noștri! Este vorba de proiectul „Extindere, reabilitare și dotare Creșă la nivelul Municipiului Blaj”, în valoare de 2.794.503,14 lei.

Perioada de implementare este de 25 luni, respectiv mai 2019 – 31 mai 2021, iar la finalul lucrărilor vom avea una dintre cele mai moderne creșe din țară!

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă schimbarea destinației fostei grădinițe de pe strada Eroilor în creșă, prin lucrări de extindere, reabilitare și dotarea adecvată necesităților învățământului antepreșcolar, în vederea creșterii accesului, calității și atractivității educației pentru copiii din cadrul Municipiului Blaj.

Pentru că viitorul copiilor noștri este cel mai important!”, a transmis Gheorghe Rotar.

Citește și FOTO: Noua grădiniță de pe Câmpia Libertății a fost inaugurată la Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax