Connect with us
Publicitate

SPORT

(FOTO) Handbal: LPS Alba Iulia – CSS Odorheiu Secuiesc, 31-31. Elevii lui Mircea Oprea au condus 19-11, la pauză

Publicat

Formația de handbal masculin LPS Alba Iulia a remizat, sâmbătă, pe propriul teren, în compania grupării CSS Odorheiu Secuiesc, în ciuda faptului că la pauză tabela indica 19-11 în favoarea elevilor pregătiți de Mircea Oprea.

Etapa a XI-a la  handbal masculin, competiție dedicată juniorilor I, nu s-a dovedit a fi cu noroc pentru elevii lui Mircea Oprea. Deși au condus la pauză cu 19-11, acesta au încheiat la egalitate, 31-31, la capătul unui meci spectaculos.

Pentru echipa antrenată de Mircea Oprea au marcat: Alex Voina 13 goluri, Răzvan Dragomir 7,  Florin Băd 6, Claudiu Farcaș 3 și Tudor Ciorbea, alături de Marian Voloc, câte un gol.

La finalul jocului, antrenorul Mircea Oprea a fost dezamăgit de evoluția băieților . ”Ne așteptam de la început să fie un meci greu, mereu primul meci e cel mai greu și copiii au fost conștienți că acest joc e foarte greu, e o echipă care joacă și în Diviza A, iar la final a fost meciul egal. Am jucat prima repriză extraordinar, apoi am intrat cu aer superior, mai deconectați, am ratat foarte mult, iar echipa lor a revenit”, a declarat Mircea Oprea, antrenor principal LPS Alba Iulia.

Partida a făcut parte din cadrul rundei cu numărul XI din categoria Juniori I,  Seria E. Următoarea partidă va avea loc sâmbăta viitoare la Sighișoara, cu formația locală CSS.

Foto: Cosmin Nistor


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    duminică, 29.01.2012 at 15:50

    Florin Bad… chiar :D:D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax