Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: Hotărâre de ultimă oră privind instalarea containerelor modulare pentru pacienții COVID-19, în Alba. Unde sunt amplasate

Publicat

Șase containere modulare destinate triajului și tratării persoanelor infectate cu COVID-19 au fost instalate de pompierii militari, vineri, în curtea spitalului din Abrud, urmând ca sâmbătă să ajungă aici cel de-al șaptelea container, iar un altul să fie instalat la spitalul din Câmpeni.

Reamintim că inițial, toate cele 8 containere trebuiau să fie amplasate la spitalul din Abrud, însă, în urma unei analize făcute de autoritățile din județ, s-a luat decizia ca unul dintre acestea să fie trimis la Câmpeni.

”În urma unei analize efectuate la nivelul Prefecturii județului Alba, condusă de domnul prefect Nicolae Albu, la care au participat Inspectorul Șef al ISU Alba, col. Guia Adrian și Directorul DSP Alba, domnul Sinea Alexandru, s-a luat decizia relocării containerelor modulare ajunse în județ cu sprijinul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, astfel:

– 6 containere modulare, au fost instalate de pompierii militari, astazi, in curtea spitalului Abrud, containere care vor deservi in triajul si tratarea pacienților diagnosticati cu nou coronavirus SARS-COV-2. Containerele dispun fiecare de 4 paturi.

CITEȘTE ȘI FOTO: DSP Alba se pregătește pentru ce e mai rău: Instalează containere modulare cu 32 de locuri, la spitalul din Abrud

– alte 2 containere vor fi instalate in decursul zilei de maine, cate unul pentru Spitalele din Abrud si Cimpeni”, informează reprezentanții ISU Alba.

Aceștia precizează că transportul containerelor s-a realizat cu ajutorul unor operatori economici din judetul Alba care au dorit să-și păstreze anonimatul.

 

”Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și s-au implicat în buna desfășurare a misiunilor”, transmite ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax