Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Iluminat public cu LED, în localitățile componente ale municipiului Aiud. Anunțul făcut de Primărie

Publicat

Primăria Aiud a anunțat luni finalizarea montării și punerea în funcțiune a lămpilor LED în toate satele componente și localitățile aparținătoare municipiului. Iluminatul public va fi încorporat în cadrul unui sistem prin telegestiune atât pentru rural municipiului Aiud, cât și pentru zona urbană.

„Această investiție ameliorează eficiența iluminatului public din municipiul Aiud prin reducerea consumului de energie electrică și îmbunătățește confortul vizual atât în scopul siguranței traficului, cât și din punct de vedere urbanistic.

Vă reamintim că în rural, iluminatul public este în curs de modernizare printr-o finanțare din partea Administrației Fondului pentru Mediu în valoare de aproximativ 2,4 milioane lei.

Iar în urbanul municipiului iluminatul public este în curs de modernizare printr-o finanțare europeană în valoare de aproximativ 11 milioane de lei”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax